Üdvözöljük vendégeinket!

2011. február 27., vasárnap

Megérkeztünk! - 1. nap: Itapecerica da Serra

Tegnap este, a helyi idő szerint este 8 óra körül megérkeztünk a Sao Paulo-i repülőtér kijáratához, ahol Zsolt atya, Dom Andre igazgató úr, és még néhány kedves ismerős vártak bennünket. A bőséges vacsora után mindannyian pihenni vágytunk, hiszen a legtöbben már közel 24 órája talpon voltunk. A csomagok is majdnem rendesen megérkeztek, azt a hianyzó egyet pedig ma este meghozzák.
Vasárnap reggel Itapecerica da Serra felé vettük az irányt, ahol a 10 órakor kezdődő konventmisén énekeltünk a monostor gyönyörű templomában. A mise után megnézhettük az újonnan épült ásványvízpalackozó üzemet, majd egy igencsak bőséges ebéd várt ránk egy churrascaria-ban. Délután Embu-ban, a helyi Szentendrén jártunk, de sajnos az eleredt eső csak kevés időt engedett nekunk a nézelődésre.
Ma a hamarosan következő vacsora után próbalni fogunk,  mert holnap kemény nap var ránk, délelőtt lesz a jubileumi mise, este pedig Sorocaba-ba megyünk koncertezni egy teljesen mas műsorral. Az elkovetkező napok igencsak sűrűnek ígérkeznek, nem tudom, mikor sikerül újra számítógéphez jutni, de ígerem, amint tudok, jelentkezem. Ami a legfontosabb, hogy mindenki jól van, és jó hangulatban nézünk az előttünk álló szép kihívások elé!

2 megjegyzés:

  1. Köszönjük a beszámolót, nagy örömmel olvastuk!
    Kívánunk szép sikereket, tartalmas programokat!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom Katicához, élményekben gazdag vendégszereplést kívánunk s várjuk az újabb híradást!

    VálaszTörlés