Üdvözöljük vendégeinket!

2011. augusztus 19., péntek

ZIRC 2011.

Íme, a Zirci Tábor tájékoztató levele:


Tisztelt Szülők, kedves fiúk, 
az idei évben is megrendezésre kerül a "Zirci tábor", az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően, a 2011/12-es tanév, évad előkészítésére, illetve csapatépítésre.
Idén augusztus 23-án kedden este 20.00 órakor találkozunk a Zirci Apátság vendégházában, a cím: Zirc, Rákóczi tér 1.
A program az elmúlt évek gyakorlatának megfeflelően a délelőtti és a délutáni próbák köré csoportosul, délelőtt 9.30-12-ig, délután 15.00-18.00-ig lesznek foglalkozások kisebb csoportokban. A szüneteket a csoportvezetők belátására bízzuk. A csoportvezetők fiatal egyházzenész kollégák lesznek a Zeneakadémiáról, reményeim szerint csapatmunkában jobban fogunk tudni haladni. Az esti programok pedig minden este másként alakulnak, lesz film, közös játék, stb. 
Mindenki hozzon magával hálózsákot vagy felhúzható ágyneműt, párna és takaró található lesz a szálláson.
A szállás sajnos újra drágult, 1500 Ft/fő/éjszaka. Igy az idén a tábort 26-án, pénteken be is fejezzük a 18.00 órakor kezdődő záróvesperással, amire a tisztelt Szülőket is szeretettel várjuk. 
A tábor költségeinek fedezésére 9000 Ft-ot kérünk befizetnei. Az előző évek gyakorlatának megfelelően kérjük, jelezzék, ha ez valakinek komoly nehézséget jelent, illetve tisztelettel kérjük, jelezzék, ha valakinek módjában áll nagyobb összeggel támogatni a tábort, hogy így kiegyenlítve a különféle anyagi lehetőségek adta egyenetlenségeket, a tábor finanszírozható maradjon. A tábor díja a szálláson kívül tartalamazza még a napi háromszori étkezést, illetve a kollégák ellátásának költségeit is. Az érkezés napján vacsoráról nem tudunk gondoskodni.
A 2011/12-es évad igen fontos lesz együttesünk életében, hiszen ez lesz a 10. évadunk az újjáalakulásunk óta, és erről az évfordulóról különféle programokkal kívánunk megemlékezni. Egyfelől föl szeretnénk eleveníteni az elmúlt 9 év legnépszerűbb darabjait, de szeretnénk újdonságokkal is előállni. Az idei Zirci tábor ez utóbbit fogja előkészíteni. Constanzo da Porta olasz reneszánsz zeneszerző darabjaival ismerkedhetünk meg, amelyből egy koncertnyi anyagot állítottam össze, és amelyből, jó reményeim szerint, a tanév végére egy jubileumi CD is készülhet.Kérjük a tisztelt szülőket, támogassák együttesünk munkáját elsősorban azzal, hogy gyermekeik számára lehetővé teszik az együttes programjain, jelesül a Zirci Táboron való részvételt. Az éved egyéb részleteiről a tanév első heteiben terevezek körlevelet írni.
Kérdéseikkel kapcsolatban továbbra is szívesen állok rendelkezésükre a szokásos elérhetőségeken.
A nyár hátralévő részére sok szép programot és szép időt kívánva maradok tisztelettel:
Áron atya

P.S. 
A brazíliai úton debütált kék Collegium Musicum-os pólók továbbra is rendelhetőek 3000 Ft/db-os áron. Most a táborra is hozzon magával mindenki fehér inget és hosszú nadrágot, hogy a közös énekléseinken esztétikus látványt nyújtsunk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése