Üdvözöljük vendégeinket!

2009. július 9., csütörtök

2009. julius 9. - Sao Paulo

Kedden reggel, egy kisse meghosszabbitva rio-i tartozkodasunkat, vegul utra keltunk. Az eredeti tervektol elteroen nem Campos-ba, hanem ujra Sao Paulo-ba. Ennek oka az volt, hogy jonehanyan megfaztak, nehanyan lazzal is kuzdottek, az itteni tel ugyanis rendkivul szokatlan az europai ember szamara. A hazakban nincsen futes, es Rio-ban nagyon nagy volt a paratartalom, igy a "fazas" erzese is sokkal erosebb volt, mint otthon. Campos Brazilia leghidegebb resze, itt 10 C koruli homersekletre lehetett volna szamitani, ami onmagaban nem lett volna gond, de amikor kiderult, hogy a szallason is annyi van, mert hogy ott sincs futes, inkabb elalltunk a tervtol. Erdekes, hogy inkabb az idosebbeket tizedeli a koor, fokent a kiseroket es a 12. evfolyamosokat.
Rioban az utolso napon kituno strandidonk volt, amit vegig az oceanparton, uszassal, jatekkal toltottunk. A keddi nap rettenetes volt. Ugy terveztuk, hogy 14.00-ra Sao Pauloba erunk, es ott lesz az ebed. A buszunk azonban a varos hataraban olyan dugoba keveredett, hogy csak este 19.00-ra etrunk be az apatsagba, immaron vacsorara. Kozben azonban rengeteg szocialis tapasztalattal lehettunk gazdagabbak, megnezhettunk kozelrol nehany favela-t, ami nem mindennnapos elmeny egy europai ember szamara.
Tegnap, szerdan, pihenonapunk volt, delelott aludtunk, regeneralodtunk, delutan megneztuk a kigyointezetet es a hires SP sportarenat. Megerinthettuk a vallfat, amelyen Ronaldino izzadt meze szokott logni :)
Ma, csutortok delelott ismet pihenes, holnap ugyanis ket koncert lesz, es jo lenne, ha addigra mindannyian talpon lennenk. Delutan megnezzuk Sao Paulo belvarosat, holnap pedig del korul indulunk Tatui-ba, ahol, mind mondtam, ket koncertunk lesz. Szombaton Itapecerica van tervbe veve, de errol majd kesobb. Amint lehet ujra jelenetkezem: Aron

2 megjegyzés:

  1. Mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánunk!
    Sok rumos tea C vitamin!
    Üdv.:Környei Miklós

    VálaszTörlés
  2. Remélem unokaöcsém nincs a legyengültek között és mindannyian sok csodálatos élménnyel gazdagodtok.

    További jó utat, sok élményt és sikeres koncerteket kívánunk!

    Reka (Palasty) Sanders & Mark Sanders/ Birmigham UK

    VálaszTörlés