Üdvözöljük vendégeinket!

2009. április 9., csütörtök

"Bennmaradó hétvége"

Tisztelt Szülők, kedves fiúk! A legutóbbi próbákon már felmerült, hogy szükséges két hétvégét kijelölnünk intenzívebb próbákra, hiszen a brazíliai utazásunk során 10 nyilvános koncertet adunk Sao Paulo állam különböző városaiban, valamint 5 reprezentatív főpapi misén fogunk énekelni. Meghívóink igen komoly összeggel támogatják mindenkinek a kiutazását, hiszen még azok is, akik a repülőjegy árába nem kaptak támogatást, meghívóink vendégszeretetét élvezik a napi háromszori étkezés, a Brazílián belüli utazások, valamint a szállások és az egyéb, egyébként fizetős programok finanszírozásában. Koncertjeink az állam reprezentatív színházaiban és székesegyházaiban lesznek. Mindezek nem csak nagy megtiszteltetés számunkra, hanem egyúttal komoly elvárás is, amelyet vendéglátóink sem mulasztottak el megjegyezni.
Az első időpontnak a húsvét utáni hétvége tűnik alkalmasnak, mivel utána már túlságosan közel a ballagás és az írásbeli érettségik. Ezért kérem, hogy az április 17-19.-i hétvégéjét minden Brazíliába utazó tegye szabaddá. A második időpont előreláthatóan június 20-21. lesz.
Az érettségire készülők megnyugtatására legyen szabad hozzátennem, hogy sok szólampróba lesz, amely egyszerre csak egy szólamot érint, a másik három szabad, így bőven lesz idő és alkalom a tanulásra. A hétvége részletes programját később teszem közzé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése